Zašto koristimo CloudLinux OS na našem serveru?

CloudLinux je operativni sustav za poslužitelje dizajniran kako bi pružio izvanrednu razinu sigurnosti i stabilnosti za vaše web stranice i aplikacije. Ovaj operativni sustav razvijen je posebno za hosting poslužitelje kako bi se spriječilo preopterećenje i osiguralo stabilno i sigurno okruženje za web hosting.

CloudLinux uključuje LVE (Lightweight Virtual Environment), tehnologiju koja omogućuje izolaciju web stranica i aplikacija na zajedničkom poslužitelju. Svaka web stranica i aplikacija izolirana je u svojem vlastitom okruženju, što sprječava probleme koji se obično javljaju na zajedničkim hosting poslužiteljima poput preopterećenja ili problema s jednom web stranicom koja utječe na druge.

Osim toga, CloudLinux ima integriranu sigurnosnu zaštitu, poput CageFS-a, koja izolira svaku web stranicu od ostalih i pruža dodatni sloj sigurnosti. CageFS sprječava web stranice da vide i izmjenjuju datoteke drugih web stranica na istom poslužitelju, čime se sprječavaju potencijalni napadi.

CloudLinux također nudi KernelCare, tehnologiju koja automatski primjenjuje zakrpe kernela, što sprječava ranjivosti i povećava sigurnost poslužitelja bez potrebe za ponovnim pokretanjem poslužitelja.

Ukratko, CloudLinux pruža stabilno, sigurno i izolirano okruženje za hosting vaših web stranica i aplikacija. Ako tražite pouzdan hosting poslužitelj koji pruža visoku razinu sigurnosti i stabilnosti, CloudLinux bi mogao biti odličan izbor.